Premiership ludnica: Tri utakmice odlučene golovima u posljednjim sekundama

Foto: Getty Images / Guliver Images

ZAVRŠEN je subotnji program utakmica Premier lige. Unatoč tome što su odigrana samo tri susreta, sjajnih akcija nije nedostajalo.

West Ham je kod kuće pobijedio Huddersfield 4:3, iako je gubio 3:1 do posljednjih 15 minuta. Noble je iz penala doveo domaćine u vodstvo, ali brzo za goste odgovaraju Bacuna i Ahearne-Grant. Na poluvrijeme se otišlo s vodstvo Huddersfielda 2:1, a kada je Ahearne-Grant u 65. minuti zabio svoj drugi gol na utakmici, činilo se da je sve riješeno.

Ipak, Ogbonna je zabio glavom iz kornera za 3:2, a rezultat okreće džoker s klupe Chicharito. U 84. minuti ostao je zaboravljen nakon ubačaja Nasrija i bez problema pogodio glavom za 3:3, a u sudačkoj nadoknadi nakon kratkog kornera ponovno zabija glavom za tri boda West Hama. 

Huddersfield je u ovoj utakmici pokazao zašto je posljednja momčad Premiershipa. Ovo im je 23. poraz u 31 utakmici ove sezone. Imaju samo 14 bodova i gotovo sigurno ispadaju iz elitnog razreda engleskog nogometa.

West Ham je deveti sa 42 boda.

Napeto je bilo i u susretu Burnleyja i Leicestera. Harry Maguire dobio je crveni nakon samo tri minute igre i ostavio Leicester do kraja utakmice s igračem manje, ali Burnley to nije uspio iskoristiti. Izgubili su 2:1, a pobjednički pogodak zabio je Wes Morgan u 90. minuti.

Bournemouth i Newcastle također su proživljavali dramatične trenutke. Bournemouth je vodio do 94. minute kada je Matt Richie fantastičnim volejom u posljednjoj sekundi susreta donio bod Svrakama.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više