PRIJELAZNI ROK City nudi 115 milijuna eura za Messija, Costa korak do Kine, Maccabi želi Jeffersona

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

SEDAMNAESTI DAN PRIJELAZNOG ROKA

11:20 Maccabi iz Haife želi Hajdukova veznjaka Jeffersona. Izraelci su već pokazali interes i za napadača Marka Futacsa, a za Brazilca su spremni platili 1,3 milijuna eura.

10:15 Vlasnik kineskog Tianjin Quanjiana priznao je da je u pregovorima s Jorgeom Costom oko dovođenja njegova igrača Diega Coste. Tianjin je već doveo Axela Witsela i na klupu postavio Fabija Cannavara, a Španjolcu su spremni platiti 32 milijuna eura po sezoni.

Osim Coste, Tianjin je u lovu i na Cavanija, Benzemu, Falcaa i Benficinog napadača Raula Jimeneza, no Chelseajeva špica je glavna meta.

9:02 Proda li Alexisa Sancheza ovog siječnja, Arsenal će pokušati dovesti M'Bayea Nianga iz Milana.

Alexis još nije produžio ugovor s "topnicima" i nije nemoguće da napusti Emirates.

8:29 Manchester United je učinio sve da ove zime dovede Antoinea Griezmanna na Old Trafford, ali čini se da će Francuz put Manchestera tek na ljeto.

Jose Mourinho spreman je za najboljeg igrača Atletica platiti oko 110 milijuna eura.

8:25 Prema pisanju engleskog The Suna, Manchester City je poručio Barceloni da je spreman platiti 115 milijuna eura za Lionela Messija.

Argentinac još pregovara s Barcelonom oko novog, bogatijeg ugovora, no nema šanse da mu "blaugrana" može ponuditi 42 milijuna eura po sezoni, koliko mu nude šeici.

Pročitajte više