PRIJELAZNI ROK UŽIVO City doveo Realovog igrača za 30 milijuna eura, Barca nudi 90 milijuna eura za Brazilca

Foto: Twitter

NAJVEĆA vijest jučerašnjeg dana prijelaznog roka bio je prelazak Aleksandra Kolarova u Romu iz Manchester Cityja. Za danas nisu najavljeni veliki transferi, no u ovom divljanju milijuna sve je moguće.

Prijelazni rok pratite uživo na Indexu...

Nainggolan u Romi do 2021. godine

Tuttomercato piše da je sjajni Romin veznjak Radja Nainggolan produljio ugovor s rimskim klubom do kraja 2021. godine. Belgijac je u Rim stigao 2014. godine iz Cagliarija za 15 milijuna eura, a sad je produžio vjernost za još jednu godinu.

Za Nainggolana su ovog ljeta jako zainteresirani bili Manchester United i Chelsea, no čini se da od njegova odlaska iz Rima ipak neće biti ništa.

Juve nudi Liverpoolu 35 milijuna eura za Emrea Cana

Talijanski list Tuttosport je u današnjem broju na naslovnici objavio priču da je Juventus ponudio 35 milijuna eura za Emrea Cana (23) te da bi transfer mogao biti riješen već sljedećeg tjedna. Njemački reprezentativac ne može se dogovoriti s Liverpoolom oko novog ugovora i tu je Juventus vidio svoju priliku da ga namami u Torino. Canu ugovor ističe sljedećeg ljeta, a Liverpool ga navodno želi zadržati pod svaku cijenu.

Barcelona kreće u lov na Coutinha

Prema pisanju Sky Sportsa, Barcelona će Liverpoolu ponuditi 90 milijuna eura za Coutinha. Liverpool je navodno već odbio ponudu od 80 milijuna eura, no Barcelona želi dovesti Brazilca pod svaku cijenu. Prema neki izvorima na taj način žele nagovoriti Neymara da ostane u klubu.

SLUŽBENO: City doveo Danila za 30 milijuna eura

Manchester City je objavio da je Danilo novi član momčadi s Etihada. Englezi su Realu Brazilca platili 30 milijuna eura, a bivši Realov branič potpisao je ugovor na pet godina.

Guardiola je tako ovog ljeta potrošio već 180 milijuna eura. Osim Danila, doveo je Kylea Walkera, Bernarda Silvu, Edersona i Douglasa Luiza.

Mourinho: De Gea? On ne ide nigdje

"Nisam tip koji će braniti igračima da odu ako oni to zaista žele. Dopustili smo Realu da bude s njime u kontaktu jer je on to želio, ali onda su se oni povukli iz pregovora. Tako da David De Gea sto posto ostaje u Unitedu, to vam jamčim. Sretan je, radi bolje nego ikada i tu nema nikakvih nedoumica", rekao je Jose Mourinho i tako završio sagu o transferu svojeg golmana.

De Geu se već dvije godine povezuje s Realom, u jednom trenutku se činilo da je transfer pitanje dana, no onda se priča raspala.

Real traži napadača

Nakon što je ostao bez Alvara Morate, Zinedine Zidane rekao je da Real hitno mora nabaviti novog napadača.

"Alvarovim odlaskom u momčadi je ostala velika rupa. On nam je strašno puno značio prošle godine, ali situacija je takva kakva jesti i moramo brzo reagirati", rekao je Zidane u Los Angelesu i dodao da je i dalje jako zainteresiran za Kyliana Mbappea.

Pročitajte više