EURO 2020

Procurio video Griezmanna i Dembelea iz 2019. Gnjusno vrijeđaju azijske tehničare

Foto: Screenshot (Streamable)

FRANCUSKA je ispala s Europskog prvenstva u osmini finala od Švicarske i od tog trenutka u javnost su počele izlaziti ružne stvari. Nakon što su procurili detalji svađe Paula Pogbe s ostatkom suigrača, javio se i ugledni francuski novinar Romain Molina koji tvrdi da je francuski predsjednik Emmanuel Macron pogurao povratak Karima Benzeme u reprezentaciju.

Tijekom Eura pouzdani francuski mediji pisali su da je atmosfera u reprezentaciji jako loša zbog loših odnosa među igračima, arogancije i bezobrazluka nekih od njih prema izborniku Didieru Deschampsu te njegova manjka autoriteta. 

Iznenađujuće ispadanje Francuske pokrenulo je lavinu ružnih stvari, posebno nakon što Coman sat vremena nije htio poslušati Deschampsa i izaći iz igre te nakon što je Rabiotova majka u loži očitavala bukvicu Mbappéovoj i Pogbinoj obitelji.

U javnost je sada procurio bizaran video u kojem su glavne zvijezde Francuzi Antoine Griezmann i Ousmane Dembele. Uradak datira iz 2019. godine, kada je Barcelona bila na ljetnoj turneji u Japanu.

Griezmann i Dembele rugaju se azijskim tehničarima

Radnja je smještena u hotelskoj sobi, a Barcelonine francuske zvijezde rugaju se azijskim tehničarima, koji su došli otkloniti problem kako bi Griezmann i Dembele bezbrižno zaigrali PES.

Griezmann i Dembele su potom počeli ismijavati tehničare i sprdati se na račun toga da je Japan tehnološki napredna zemlja. Dembele je ismijavao azijske tehničare zbog jezika i izgleda.

"Sva ova ružna lica ovdje i to samo da bismo mogli igrati PES... Zar se ne sramite?" upitao je na francuskom pa počeo zumirati jednog tehničara:

"Kakav vam je to zaostali jezik? Trebali biste biti razvijena zemlja, zar ne?"

Mediji vjeruju da je Dembele autor videa jer mu se u kadru vide samo noge. Griezmannov govor je nerazumljiv, no može se uočiti njegov smijeh.

Video je počeo kružiti društvenim mrežama baš nakon što je Francuska doživjela krah na Europskom prvenstvu, a pojavio se i u engleskim medijima.

 


 

Pročitajte više