HRVATSKA REPREZENTACIJA

Prodaje se dres u kojem je Vida zaražen igrao protiv Turske. Ovo je trenutna cijena

Foto: EPA

TURSKA i Hrvatska odigrale su jučer 3:3 u ludoj prijateljskoj utakmici u Istanbulu. Za Tursku su zabili Tosun u 23., Turuc u 41. i Under u 58. minuti, dok su za Hrvatsku strijelci bili Budimir u 32., Pašalić u 53. i Brekalo u 55. minuti.

Domagoj Vida igrao je 45 minuta protiv Turske zaražen koronavirusom, priopćio je HNS nakon utakmice te tako potvrdio nove probleme za Zlatka Dalića.

Vida je bio kapetan, a uoči utakmice nije znao da je zaražen jer je pozitivan test stigao za vrijeme utakmice. Hrvatski branič je odigrao prvo poluvrijeme, a u drugom je umjesto njega nastupio Filip Uremović. 

Vidin dres postigao visoku cijenu

HNS je uoči utakmice objavio da će svi dresovi igrača koji će večeras biti u zapisniku za utakmicu biti na prodaju na internetskoj aukciji, a sav prihod ići će u Zakladu vatreno srce, koju su osnovali hrvatski reprezentativci i izbornici.

Dresovi se prodaju od početka utakmice, a aukcija će završiti za deset dana. Početna cijena svih dresova je 89 eura, u što su uključeni troškovi dostave bilo gdje u svijetu. Svaki dres ima oznaku utakmice Turska - Hrvatska, a vlasnik dresa će ga potpisati.

Dresove možete kupiti na OVOM linku. Ovdje možete kupiti i dres Domagoja Vide, koji je u njemu igrao zaražen koronavirusom, a cijena je trenutno na 600 eura. 

Pročitajte više