Prpić na iglama u Beogradu: Uzbuđen sam kao da ja igram finale

IZBORNIK Davis Cup reprezentacije Hrvatske jedan je od omiljenijih gostiju na finalu DC-a koji se pred 20-ak tisuća gledatelja igra u beogradskoj Areni.

Podsjećamo, Goran Prpić je prije nekoliko dana zajedno s Brunom Orešarom sudjelovao na egzibiciji teniskih veterana s koje je prihod išao za obnovu srpskog grada Kraljeva, koje je teško stradalo u potresu, a sada je zauzeo mjesto u loži i grize nokte na svaki poteza Tipsija, Noleta i ekipe:

"Ja sam uzbuđen, kao da ja igram finale. Ovaj meč je san svakog tenisača. Bit će jako neizvjesno. Ovo je apsolutno izjednačen susret, nadam se da će publika podržati svoje igrače i dati im snagu da dođu do pobjede" izjavio je Prpić za Blic.

Isti izvor navodi kako su u VIP dijelu tribina glumac Bata Živojinović i njegov prezimenjak Boba, njegova supruga Lepa Brena, srpska ministrica sporta Snežana Samardžić-Marković, ministar ekonomije u srpskoj vladi Mlađan Dinkić, nekdašnji izbornik Davis Cup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić (čiji su izabranici bili upravo Živojinović, Prpić, Orešar, Ivanišević), Marat Safin, i naravno cijela dinastija Đoković.

Pročitajte više