Pršo na krilima dobrih utakmica izaziva najbolje iz Lige prvaka

IZVRSNI centarfor Glasgow Rangersa i hrvatski reprezentativac odlično je nastavio karijeru u Škotskoj. Nakon vrlo dobrog početka prvenstvene sezone u Škotskoj, te ništa manje dobrog nastupa na kvalifikacijama Lige prvaka, Dado je u svoj ovosezonski statistički karton upisao 6 klupskih nastupa te čak 4 gola.

U SPL-u je zabio tri gola, dok je jedan zgoditak postigao prekjučer na kvalifikacijskoj utakmici Lige prvaka protiv ciparskog prvaka Anorthosis Famagouste. Nošen na krilima dobrih rezultata Pršo škotskim medijima s entuzijazmom govori o budućnosti aktualnog prvaka kojeg želi vidjeti u okršaju s velikim europskim klubovima.

"Želim velika imena. Što budu veća imena to ću biti oduševljeniji - Real Madrid, Barcelona,  Manchester United, zašto ne? Mislim da trebamo gledati da u veljači iduće godine još igramo u Ligi prvaka. To je realno." - rekao je Pršo, a prenosi Evening Times.

"Puno je kvalitetnih momčadi i za početak moramo dobiti većinu utakmica na domaćem terenu. Ako pobijedimo kod kuće, tada imamo dobru šansu u Ligi prvaka. Puno je teže igrati u gostima. Kako bilo, ako onemogućimo protivnicima da nas slome, tada imamo šansu da skupimo bodove. I kao u svakom sportu, trebamo imati i malo sreće." - objasnio je Pršo.

"Upravo su fantastične momčadi koje nastupaju u natjecanju razlog zbog kojih i želimo igrati u Ligi prvaka. Želimo se odmjeriti s najboljima. Naravno, neke će momčadi biti teži protivnici od drugih, ali nema toga što ne možemo napraviti u tom pogledu." -  samouvjeren je Pršo.

Hrvatski napadač je prije 15 mjeseci odlično nastupio na istom natjecanju igrajući za francuski Monaco s kojim je dogurao do finala. Dado kaže kako se nada da će ove sezone ponoviti taj uspjeh, ali ovaj put u plavom dresu Glasgowa s kojim je apsolutno zadovoljan.

Na jučerašnjem ždrijebu skupina Lige prvaka u Monaku, Rangersi su izvučeni u skupini H, u kojoj će prolaz tražiti s talijanskim Interom, portugalskim Portom i slovačkom Artmedia Bratislavom.

Foto: Arhiva

Pročitajte više