Pršo: Ne razmišljam o Svjetskom prvenstvu, Rangersi su mi sad na prvom mjestu

HRVATSKI golgeter Dado Pršo u intervjuu za škotski Daily Record kazao je kako ne razmišlja previše o Svjetskom prvenstvu, jer je prezauzet Rangersima.

Naime, Rangersi su u velikoj krizi, rezultati u posljednje vrijeme nisu baš dobri, što se može vidjeti i na tablici Škotske lige na kojoj Rangersi zaostaju za Celticom čak 21 bod.

Zbog loših rezultata čelnici Rangersa u potrazi su za novim trenerom, a Dado Pršo kaže kako nema razloga za zabrinutost ako dođe do promjene na klupi.

"Nema smisla razmišljati o tome na koga će računati novi trener. Ako će bilo tko od igrača razmišljati o tome kako će se prema njemu ponijeti novi trener, nećemo moći napredovati." - kazao je Pršo dodajući kako se lako pronađe novi klub ako novi trener ne bude zadovoljan s nekim igračima.

"Imamo dobre igrače i mislim da će i novi trener, ako dođe, shvatiti da nema potrebe za promjenama" - kazao je Pršo.

"Alex McLeish je još uvijek tu i bit će do kraja sezone. Moramo se fokusirati na nastavak sezine, a sve ostalo zaboraviti" - tvrdi naš nogometaš.

Dado Pršo vjeruje kako se Rangersi mogu domoći drugog mjesta na završetku škotske Premier lige, kako bi se plasirali u Ligu prvaka.

"To je minimum koji možemo prihvatiti. Moramo naći način kako do dođemo do kvalifikacija za Ligu prvaka. " - kazao je Pršo dodajući kako Rangersi još uvijek mogu spasiti sezonu.

A.H.

Pročitajte više