LIGE PETICE

PSG - NICE 1:1 Cavani promašio penal za pobjedu u 92. minuti

Foto: Getty Images / Guliver Image

PSG nastavlja razočaravati vlastite navijače. Pariški klub, koji je ranije osigurao naslov prvaka, pobijedio je samo jednu od posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima, a danas je u 35. kolu Lige 1 remizirao 1:1 na Parku prinčeva protiv Nice.

Gosti su odmah na startu drugog poluvremena šokirali prvaka. Bivši branič Bayerna Dante poslao je dugu loptu u šesnaesterac domaćih, a Igniatius Ganago sjajno utrčao i probio Alphonse Areolu za veliko vodstvo.

U 58. minuti Nice je mogla i do 2:0, ali nije imala sreće. Allan Saint-Maximin je dobio loptu u šesnaesterac, sjajno opalio, ali je pogodio prečku. To se gostima obilo o glavu svega dvije minute kasnije kada je Neymar pogodio iz penala za izjednačenje.

Krenuo je PSG po pobjedu, a najveću priliku imao je u drugoj minuti sudačke nadoknade. Nakon prekršaja u šesnaestercu sudac Frank Schneider opet je pokazao na penal, ovog puta uz potvrdu VAR-a, a odgovornost je ovog puta preuzeo Edinson Cavani koji na gol čeka više od dva mjeseca. Šutirao je urugvajski napadač u desnu stranu, a golman Walter Benitez ga pročitao, obranio njegov udarac i postao junak Nice.

Pročitajte više