TRANSFERI

PSG pušta Mbappéa ispod cijene? "Dođe trenutak kad se umorite od svega"

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE (22) i PSG i dalje se ne uspijevaju dogovoriti oko novog ugovora. 

Sjajnom francuskom reprezentativcu u lipnju 2022. istječe ugovor s francuskim prvakom i ovih dana je priznao kako mu je dosta svega.

"Umoran sam od svega"

"Počele su me umarati kritike. Posebno vam teško pada kada igrate u domovini i pritom dajete sve od sebe za reprezentaciju. Dođe trenutak kada se umorite od svega", rekao je nakon utakmice francuske reprezentacije u Bosni i Hercegovini.

Le Parisien piše da PSG gubi strpljenje s njim. Pregovori oko novog ugovora traju mjesecima i stoga PSG razmatra njegovu prodaju ovoga ljeta. PSG tada ne bi zaradio novac koji je planirao Mbappéovoj prodajom, a to je puno više od 180 milijuna eura.

PSG ga pušta ispod cijene?

Tko bude htio dovesti brzonogog ofenzivca, morat će PSG-u uplatiti između 120 i 150 milijuna eura, smatraju Francuzi. Real Madrid Mbappéa želi već godinama, no situaciju prate i ostali europski bogati klubovi poput Liverpoola i Manchester Cityja.

Mbappé je u PSG stigao iz Monaca u srpnju 2017. na posudbu uz pravo otkupa. Godinu kasnije PSG je realizirao transfer od 180 milijuna eura. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više