Putevima Ronalda: Adriano postigao usmeni dogovor s Corinthiansom

CORINTHIANSOV dres s brojem 9 je nedavno ostao bez svog vlasnika, najveće legende brazilskog nogometa u posljednje vrijeme - Ronalda.

No, izgleda da će dres sa istim tim brojem uskoro odjenuti jedan ugledni brazilski nogometaš koji, istina, u posljednje vrijeme prilično luta tražeći pravu, nekadašnju formu. U pitanju je 29-godišnji Adriano koji je nedavno raskinuo trogodišnji ugovor koji je imao s talijanskim ligašem Romom.

Povratak u Europu ponovno je bio prilično razočaravajući za Adriana, te se uopće nije mogao snaći u rimskom klubu. Odlučio se vratiti u domovinu, a njegova je prva želja bio povratak u Flamengo. Tamo je igrao od 2009. godine, od trenutka kada je napustio Inter.

S Flamengom je završio priču po odlasku u Romu, ali se sada nadao obnavljanju "ljubavi". Do toga nije došlo, pa je Adriano sreću potražio na drugoj adresi. Brazilske tiskovine tako govore da je postignut usmeni dogovor između Corinthiansa i Adriana, a iz ovog kluba su najavili da će sve riješiti "tijekom idućeg tjedna".

Pročitajte više