BILIĆEV WBA

QPR - WEST BROM 0:2 Dva sjajna gola i Bilić je prvi u Championshipu

Foto: Guliver Image/ Getty Images

SLAVEN BILIĆ odlično je startao u sezonu na klupi West Bromwich Albiona. Pobjedom na gostovanju kod Queens Park Rangersa 0:2 zasjeo je na vrh ljestvice Championshipa.

Tamo će se zadržati barem do utakmica Leedsa i Charltona koji eventualnim pobjedama mogu skinuti WBA zbog bolje gol-razlike.

Queens Park Rangers - West Bromwich Albion Rezultati uživo

Sastav hrvatskog stručnjaka tako je ostao jedini u drugom rangu engleskog nogometa koji nakon devet odigranih kola koji nije poražen.

Vodeći zgoditak protiv QPR-a zabio je Nathan Ferguson golom u 53. minuti utakmice. 18-godišnji bek iskoristio je ogroman prostor kojeg su mu ostavili braniči suparničke momčadi, došao s loptom 20-ak metara od gola i potegnuo. Vratar QPR-a loše je reagirao i primio pogodak.

Pobjedu je potvrdio Brazilac Matheus Pereira lijepim golom iz slobodnjaka u 84. minuti nakon što je prethodno dvije minute ranije domaćin ostao s igračem manje. Crveni karton dobio je Yoann Barbet.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović, kojeg je Bilić prošlu utakmicu izvadio iz igre na poluvremenu pa preokretom došao do pobjede, dobio je garbage time, odosno zaigrao posljednjih nekoliko minuta susreta.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više