"Pukanića sam posljednji puta vidio u Engleskoj ´96 dok je radio kao fotograf"

ZORAN CVRK, projket menažder u projektu EURO 2012 i povjerenik za sigurnost HNS-a, nakon jutarnje propovijedi Ive Pukanića, uz smijeh je opovrgnuo optužbe o pokušaju potkupljivanja Markovićevog protukandidata, unatoč tvrdnjama o postojanju nekoliko svjedoka koji su navodno čuli razgovor Cvrka sa stanovitim poslanikom M.V.-om.

"Ne znam o čemu gospodin Pukanić govori i spreman sam u ovom momentu poći kod državnog odvjetnika. A toplo se nadam da je na to spreman i famozni M.V." - kaže nam Cvrk u telefonskom razgovoru.

Također ističe da nema predstavu tko bi mogao biti čovjek gore navedenih inicijala koji je Pukaniću navodno banuo u u ured, s namjerom da brzopotezno isposluje deal s Rusanovom.

"Osobno mišljenje o gospodinu Pukaniću ovaj put radije ću zadržati za sebe. Ali, ponavljam; ne sutra, već jučer sam spreman otići u Državno odvjetništvo po pitaju Pukanićevih optužbi. Ne znam niti pretpostavljam tko je stanoviti M.V. Sve što Pukanić decidiramo tvrdi nema veze s ničim." - dodaje Cvrk.

Između ostalog, predsjednik Uprave Nacionala ustvrdio je kako su određeni ljudi prisustovali razgovoru Crvka s još uvijek neidentificiranim posrednikom, ali Markovićev pobočnik uvjerava nas da nema pojma o čemu se zapravo radi.

"Prije Izvršne Skupštine HNS-a održane u prosincu prošle godine organizirali smo zajednički ručak, tu je Pukanić eventualno mogao izvući neke zaključke. Ali ovo što tvrdi zaista nema smisla." - odlučan je Cvrk, koji na naš upit je li famoznom objedu prisustvovao i sam Pukanić odgovara:

"Zaista ne bih o tome tko je bio na ručku, a tko ne. Reći ću samo ga gospodina Pukanića nisam vidio od Europskog prvenstva u Engleskoj 1996,  gdje je radio kao Nacionalov fotograf."

D.R.
Foto: Nacional

Pročitajte više