TRANSFERI

Raiola: Pogba nije sretan u Unitedu i ne bi imao ništa protiv povratka u Juve

Foto: Getty Images / Guliver Image

MANCHESTER - Torino, Torino - Manchester i možda opet nazad relacija je koja bi mogla obilježiti karijeru Paula Pogbe.

Nakon što je 2012. kao slobodan igrač napustio Old Trafford i postao član Juventusa, u kojem je igrao nogomet karijere i izgradio ime u nogometnom svijetu, francuski veznjak se 2016. vratio u Manchester u transferu vrijednom 105 milijuna eura. 

Ipak, od prvog dana povratka među Crvene vragove Pogba se nije uklopio. Česte ozljede, kao i svakodnevne kritike na račun njegovih loših, a mnogi će reći i nezainteresiranih nastupa za United mogle bi ga pogurati nazad prema Torinu.

"Sigurno da Pogba ne bi imao ništa protiv povratka u Juventus. Naravno, nije to jedina operacija koja bi se mogla dogoditi, ali je moj posao držati sve opcije mogućima. S Nedvedom i Juventusom razgovaram često o mnogim stvarima, kako oko Pogbe tako i oko nekih drugih igrača", rekao je njegov agent Mino Raiola u razgovoru za Tuttosport pa dodao:

"Za Paula postoji interes i drugih klubova, ne samo Juventusa. No ranije sam rekao da je Italija drugi dom za Zlatana Ibrahimovića, a isto važi i za Pogbu. Međutim, o njegovom mogućem povratku u Juventus razgovarat ćemo nakon Europskog prvenstva."

Pogba je ove sezone za United odigrao svega 610 minuta, a kako mu ugovor istječe na ljeto 2021. godine tako su i sve češće glasine da će napustiti Old Trafford, drugi put u karijeri. 

"Paul nikad nije izgubio osmijeh. Ipak, jasno je da nije sretan u Unitedu jer se toliko velik igrač ne može s Unitedom boriti za Ligu prvaka ili naslov engleskog prvaka. To ga sigurno ne čini sretnim", zaključio je Raiola.  

Pročitajte više