OČAJNI RAKITIĆ BAHAT BEZ POKRIĆA "Juventus će proći kao PSG"

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCELONA igra loše. Nakon što je Juventus u Torinu razbio 0:3 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, na Camp Nouu je u 32. kolu La Lige dočekala je Real Sociedad i jedva, nezasluženo pobijedila 3:2 odličnu baskijsku momčad.

Gosti su u Barceloni imali veći posjed lopte i trebali su uzeti barem bod. Ali, Messi je s dva gola i asistencijom spasio blijedu Barcu.

U jednakom stanju kakva je i njegova momčad, nalazi se Ivan Rakitić, koji igra najlošiju sezonu u karijeri. U prvoj utakmici četvrtfinala LP bio je u skladu s općim dojmom, jedan od najgorih u Barcinom debaklu. Spor, nedovoljno učinkovit u oba smjera. Propustan u defenzivi, bez doprinosa u napadu.
 
Ali, Rakitić je usprkos tome što on i ekipa igraju i izgledaju loše, optimist pred uzvrat s Juventusom u srijedu na domaćem terenu, potvrdio je to nakon jedva izborene Barcine pobjede nad Sociedadom:
 
"Apsolutno vjerujemo u sebe da u revanšu protiv Juventusa možemo napraviti isto što i kontra PSG-a (kojeg su u osmini finala LP dobili 6:1 nakon poraza 0:4 u prvoj utakmici, op.a.) i nadoknaditi 0:3, a navijači su uz nas. Zajedno s njima možemo do preokreta."
 

Pročitajte više