Ramosu navijači Liverpoola prijete smrću, on im sarkastično odgovorio

Epa

NAKON kontroverznog finala Lige prvaka između Reala i Liverpoola kapetan madridskog kluba na udaru je kritika dobrog dijela nogometnog svijeta. Real je u Kijevu slavio 3:1, a Ramosu mnogi stavljaju na teret da je on s dva nesportska čina usmjerio susret na stranu Kraljeva. Najprije je hrvačkim zahvatom srušio Salaha i slomio mu ključnu kost, a onda je, kod rezultata 0:0, laktom u glavu pogodio vratara Redsa Kariusa. Liječnici su potvrdili da je golman Liverpoola zaradio potres mozga i vrlo je vjerojatno to bio razlog zbog čega je Realu poklonio dva gola.

Danima nakon tog finala priča se o Ramosu, jedan Egipćanin tužio ga je zbog namjernog lomljenja Salaha i tražio milijardu eura, a Španjolac je priznao da svakodnevno prima i prijetnje smrću.

Od kijevskog finala prošlo je desetak dana, a napokon se oglasio i krvnik Ramos koji je ponudio svoju stranu priče:

''Ljudi, što je s vama? Toj situaciji sa Salahom poklonjena je prevelika pažnja. Danima sam šutio jer mislim da je sve prenapuhano. Pogledao sam snimku i vidio sam da je on prvi uhvatio moju ruku. Ozlijedio je drugu ruku, ne onu koju sam mu držao, a sad mene optužuju da sam izveo džudo zahvat'', kazao je Ramos, a onda se dotaknuo i situacije s Kariusom:

''Nakon što je njihov golman izjavio da sam ga ošamutio nakon sudara, ostaje još samo da Firmino izjavi da se prehladio zbog kapljica'', ironičan je bio Ramos.

Salah je na popisu egipatskog izbornika, no još uvijek nije poznato hoće li nastupiti u Rusiji. Ramos je rekao da je u kontaktu s najboljim igračem Egipta.

''Čuo sam se sa Salahom i bio je dobro. Mogao je igrati drugo poluvrijeme pod blokadom da je to želio. U karijeri sam odigrao puno takvih utakmica i to nije ništa neuobičajeno. Ovo što se dogodilo Salahu u nogometu nije rijetkost, ali kad Ramos takvo nešto napravi, onda se o tome priča. Ne znam je li to zato što sam u Madridu toliko godina i zato što sam osvojio toliko titula s Realom pa ljudima to smeta'', kazao je Ramos.

Pročitajte više