Ranieri: Želim Romi osigurati sjajne rezultate

UOČI 3. kola talijanske nogometne Serije A uprava Rome je promijenila trenera. Bivši je postao Luciano Spalletti, a njegov nasljednik rođeni Rimljanin Claudio Ranieri.

Prvi test je prošlosezonski trener Juventusa imao na gostovanju kod Siene, a Roma je nakon dva startna poraza upisala i prvu pobjedu (2-1). Nakon vodstva domaćina gostima su slavlje donijeli igrači koji inače nisu zaduženi za pogotke (Mexes i Riise).

"Bila je ovo emocionalna utakmica za mene. Debitiranje na klupi Rome je veliki doživljaj za mene i nakon svega mogu reći da su me jedino zanimala tri boda. I presretan sam zbog njih", rekao je Ranieri, te dodao:

"Siena je prava momčad, super organizirana  i igrali su bolje u uvodnom dijelu utakmice. Na sreću, uspjeli smo okrenuti rezultat."

Ranieri se na kraju usporedio s bivšim Rominim strategom, koji je u taj klub udahnuo igru koju su mnogi nazivali najljepšom u Italiji.

"Nije mi drago što su me određeni ljudi kritizirali i prije početka mog rada. Ja imam svoja trenerska uvjerenja, drugačiji sam od Spallettija, a zajedničko je samo da želim Romi osigurati sjajne rezultate."

Pročitajte više