Real jednim simbolom opisao Modrićevu utakmicu

Foto: EPA

REAL MADRID je na Twitteru objavio fotografiju svojeg veznjaka Luke Modrića nakon što je u prvom međusobnom susretu osmine finala Lige prvaka preokretom na Anfieldu pobijedio Liverpool 5:2. Ljudi zaduženi za društvene mreže uz Modrićevu fotografiju stavili su emotikon šešira, a time kapetana hrvatske reprezentacije još jednom prozivaju čarobnjakom, što su činili i tijekom prijašnjih nastupa. Inače, tu usporedbu koriste i brojni španjolski novinari.

Podsjetimo, Modrić je u 47. minuti izveo slobodni udarac iz kojeg je Eder Militao zabio za 3:2 vodstvo Reala nakon što je Liverpool poveo golovima Darwina Nuneza i Mohameda Salaha, a Vinicius Junior do kraja prvog poluvremena izjednačio na 2:2. Modriću je to bila prva asistencija u Ligi prvaka ove sezone, ali je zato zabio dva gola. U španjolskom prvenstvu ima četiri gola i dvije asistencije, a jedan gol namjestio je i u španjolskom kupu.

Karim Benzema je do kraja utakmice dvaput zatresao mrežu engleske momčadi za konačnih 5:2 uoči uzvrata na Santiago Bernabeuu. Modrić je igrao do 87. minute, kada je umjesto njega ušao Toni Kroos. Engleski navijači zapljeskali su broju 10 Real Madrida.

Pročitajte više