LIGE PETICE

REAL MADRID - SOCIEDAD 3:1 Dvije asistencije i gol čudesnog Luke Modrića

Foto: EPA

REAL MADRID slavio je na Santiago Bernabeuu 3:1 protiv Real Sociedada u utakmici 14. kola La Lige, a najbolji igrač Kraljeva bio je Luka Modrić.

Hrvatski reprezentativac upisao je dvije asistencije i može se reći da je skoro pa samostalno režirao preokret dvama prekrasnim potezima. 

Modrić režiser preokreta

Utakmica je počela loše za Real. Willian Jose šokirao je Bernabeu već u drugoj minuti i doveo Sociedad u vodstvo, ali gostujuća momčad nije uspjela očuvati ni povećati vodstvo.

Pred kraj prvog poluvremena, Luka Modrić je uspio sjajnom asistencijom iz slobodnog udarca pronaći Benzemu koji je zabio za 1:1 u 37. minuti, a kod drugog gola ponovno je ključan bio Modrić.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Real je izašao u kontranapad, Benzema je prošao po desnoj strani Sociedadove obrane i napamet ubacio loptu pred kazneni prostor gdje se našao Modrić. Luka je sjajno smirio loptu i elegantno odložio za Valverdea koji je onda uz pomoć bloka zabio za 2:1.

Kapetan Hrvatske uspio je i zabiti

Kod trećeg gola su se uloge zamijenile pa se Modrić upisao u strijelce. Valverde i Bale su zajedničkim snagama probili lijevu stranu Sociedadove obrane nakon čega je Bale prebacio stranu i našao Benzemu, a ovaj je glavom spustio loptu na volej Modriću koji je sjajno pogodio za 3:1. 

Momčad Zinedine Zidanea ovom se pobjedom ponovno izjednačila s Barcelonom na vrhu Primere, a Real Sociedad je ostao na petom mjestu prvenstvene ljestvice. 

Real Madrid - Real Sociedad Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više