Redknapp vukao suprugu autom i pregazio je: "Urlala je od boli u lokvi krvi"

Foto: Guliver Image/Getty Images

HARRY REDKNAPP (69) nehotično je teško ozlijedio ženu s kojom je cijeli život. Njegova vršnjakinja Sandra teško je ozlijeđena kada ju je suprug nehotice pregazio terencem, nakon što je vukao po cesti.

Bivši trener West Hama, Portsmoutha, Tottenhama i QPR-a, te osvjedočeni obožavatelj hrvatskih nogometaša, odvezao je suprugu u kupnju u Wesbourne, a kada ju je ostavio ispred dućana i krenuo dalje, nije primjetio da je nesretnici kaput zapeo za zatvorena vrata, zbog čega je ostala vezana za Range Rover kojim je upravljao njen muž.
 
I to tako da ju je vukao po cesti i prešao joj kotačima preko noge. Kada je shvatio što je napravio, odmah je šokiran zakočio, ali žena mu je "Urlala od boli u lokvi krvi." citiraju engleski mediji očevice nesreće čija je žrtva prebačena u bolnicu s teškim ozljedama.
 
Ovo nije prvi put da Redknapp sudjeluje u teškoj prometnoj nesreći, jer 1990. tijekom SP-a, blizu Rima u kombi u kojem je bio udario je automobil. Tom prilikom poginuo je njegov suvozač i prijatelj, kao i tri Talijana iz automobila koji je sudjelovao u nesreći. 
 

Pročitajte više