Redknapp željno iščekuje Kranjčarov povratak: Za njega će uvijek biti mjesta u mojoj ekipi

NIKO KRANJČAR na premierligaške travnjake trebao bi se vratiti do kraja mjeseca, a tom je viješću najzadovoljniji trener Portsmoutha Harry Redknapp. Podsjetimo, Kranjčar se ozlijedio prije sedam tjedana u prijateljskoj utakmici hrvatske reprezentacije protiv Slovenije, a u međuvremenu je mogao samo promatrati s tribina kako njegovo mjesto u momčadi Mornara popunjavaju pridošlice Armand Traore i Nadir Belhadj.

Dva nova igrača dosta su dobro obavljali posao na lijevoj strani veznog reda, tako da je pred Nikom puno posla; morat će se što prije vratiti u formu i opet se nametnuti Redknappu kao najbolje rješenje na toj poziciji. No, Kranjčar kod Redknappa ima puno kredita pa trener Pompeyja željno iščekuje njegov povratak i nimalo ne sumnja da će Niko uskoro opet biti onaj stari. Podsjetimo, Kranjčar je prošle godine svojim igrama oduševio englesku javnost, a bio je čak i uvršten u najbolju momčad sezone u Premiershipu prema izboru uglednog Sky Sportsa.

"Niko se uskoro vraća, nadamo se da će biti spreman do kraja mjeseca. To je za nas veliki bonus. On je vrhunski igrač i za njega će u mojoj ekipi uvijek postojati mjesto; u to ne morate sumnjati. Taj momak je fantastičan nogometaš. Samo ga moramo dovesti u pravu formu i promatrati ga kako se vraća u udarnu momčad. Igrač poput Kranjčara cijelu momčad čini jačom. On je internacionalac, pruža kvalitetne predstave u reprezentaciji i svaki bi ga menadžer želio u svojoj ekipi. To je tip igrača koji može stvoriti nešto iz ničega, izroditi magičan potez kakav nitko drugi ne može niti zamisliti", rekao je Redknapp.

Trener Portsmoutha ističe kako je vrlo zadovoljan igrama Belhadja i Traorea koji su pokrili Nikin izostanak pa ne znači da će Kranjčarov povratak u momčad za njih značiti sjedanje na klupu. "Armand i Nadir su obavili fantastičan posao na lijevoj strani otkad su stigli u momčad, ali Niko može igrati i na drugoj poziciji. On je često igrao na lijevoj strani, ali može isto tako igrati i na desnoj s obzirom da je dešnjak. A može igrati i iza dva napadača. S njim imamo puno opcija, ali najprije ga želimo dovesti u formu pa ćemo onda vidjeti što i kako dalje", podvukao je Redknapp.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više