Reprezentacija Hrvatske i NK Zagreb ostaju bez Radomira Đalovića?

CRNOGORAC iz Bijelog polja vjerojatno će uskoro zaigrati za mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a uskoro će se kao i Pletikosa, Olić i Srna uputiti na istok. Đalović odlazi u ruski Šinjik iz Jaroslava.

Iako se nedavno pričalo da će Đalović možda igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a predviđala sjajna budućnost u momčadi iz Kranjčevićeve, čini se kako će obje mogućnosti preko noći pasti u vodu.

Đalović će vjerojatno napustiti i Hrvatsku nogometnu ligu. Njegovom klubu Zagrebu stigla je ponuda ruskog Šinjika iz Jaroslava koji su ozbiljno zagrizli za darovitog napadača. Prvo su ponudli 250.000 dolara, da bi svotu zatim poduplali i ponudili 500.000 dolara.

Ponuda je primamljiva, i Zagreb će najvjerojatnije prodati Đalovića. Odluka o tome očekuje se krajem tjedna.

Odlaskom iz Hrvatske, Đalović će vjerojatno brzo zaboraviti i Zagreb i kockasti dres.


Sportske novosti pišu kako je talentirani Crnogorac želio igrati za Hrvatsku, "ali ga nitko nije zvao". Đalović priznaje kako mu je ipak drago što će igrati za zemlju u kojoj je rođen.

Đalović će za reprezentaciju debitirati 19. kolovoza kada reprezentacija SCG igra kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo. Trener mlade reprezentacije SCG, Vladimir Petrović izjavio je kako najozbiljnije računa na Đalovića.

Hoćemo li žaliti što nismo bili brži?

Pročitajte više