Ribery pozvao Robbena u Fiorentinu: "Razmislio bih ako dođe Ibrahimović"

Foto: Getty Images / Guliver Image

FRANK RIBERY je poslije 12 godina napustio Bayern i s 36 godina potpisao za Fiorentinu. S druge strane, njegov nogometni blizanac Arjen Robben, s kojim je svlačionicu na Allianz Areni dijelio čak 10 godina, nije otišao njegovim putem već se umirovio.

Međutim, u razgovoru za El Mundo Deportivo jedno od najboljih krilnih igrača posljednjih desetljeća nije mogao sa sigurnošću tvrditi da će u mirovini i ostati. 

"Nikad ne reci nikad", odgovorio je 35-godišnji Nizozemac na pitanje postoji li mogućnost da se vrati na teren, a potom je dodao.

"Tko zna. Možda mi za par mjeseci bude nedostajao nogomet. Međutim, što više vremena prođe i bude kasnije, to će se biti teže vratiti. Mislim da nema puno šansi za moj povratak, ali ponavljam, tko zna", poručio je Robben u razgovoru za katalonski list. 

S druge strane, talijanski mediji pišu da ga je danas zvao baš Ribery i ponudio mu da opet zajedno zaigraju, ovog puta u dresu Fiorentine, na što mu je Robben navodno rekao.

"Mogao bih razmisliti o tome, ali samo ako Zlatan Ibrahimović dođe u Firencu". 

Robben je trenutačno slobodan igrač, a tijekom karijere je do sada odigrao 602 utakmice, uz 209 golova i 158 asistencija, a osvojio je 30 trofeja. 

Pročitajte više