Robben: Ako želimo trofeje trebaju nam dva ili tri dobra pojačanja

ARJEN ROBBEN, 27-godišnjeg krilni napadač Bayerna i nizozemske nogometne reprezentacije, ustvrdio je u izjavi za Bild kako trenutni kadar bavarskog giganta nije dovoljno dobar za najveća ostvarenja.

"Ukoliko se želimo boriti za trofeje u Njemačkoj i dug život u Ligi prvaka, potrebna su nam dva ili tri dobra pojačanja. Potvrdila je to ova sezona", izjavio je Robben, koji je u ranijim izjavama govorio kako je najveći prioritet kluba plasman u Ligu prvaka, te kako ga ''Europa liga uopće ne zanima''.

No, Bayern je tri kola prije kraja prvenstva u Bundesligi tek na četvrtom mjestu, koje vodi ''samo'' u Europa ligu, o kojoj je Nizozemac govorio vrlo podcjenjivački. Bayern za trećim Hannoverom zaostaje jedan bod, a treća pozicija donosi kvalifikacije za Ligu prvaka.

"Želimo jako napasti sljedeće sezone u Ligi prvaka. No, ukoliko postoje igrači koji su vrijedni Bayernove momčadi, onda ih klub mora i dovesti. Pritom ne mislim na igrače od 12. do 18. mjesta u hijerarhiji momčadi, već nogometaše za prvi sastav", striktno je obrazložio Robben.

Njegov istup je prvi zabilježeni zahtjev za kvalitetnim pojačanjima koji stiže iz redova svlačionice, odnosno samih igrača...

Pročitajte više