Romano: Mane ide kod Brozovića i Ronalda. Ovo su detalji transfera

Foto: EPA

SADIO MANE (31) postat će novi igrač Al Nassra, saudijskog kluba za koji igraju Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo, javlja Fabrizio Romano. Bayern je prihvatio ponudu Al Nassra u visini od oko 40 milijuna eura, a toliko će iznositi i godišnja plaća Senegalca u Saudijskoj Arabiji. Potpisat će ugovor na tri godine.

Al Nassr tako nastavlja stvarati ekipu punu renomiranih nogometnih imena. Nakon što su ranije ondje otišli Ronaldo i Brazilac Talisca, ovog ljeta su im se pridružili Brozović, ali i zvijezda Lensa Seko Fofana te lijevi bek Manchester Uniteda Alex Telles.

Neuspješna godina u Bayernu

Mane iz Bayerna odlazi nakon jedne razočaravajuće sezone. Stigao je prošlo ljeto za 32 milijuna eura nakon šest vrlo uspješnih sezona u Liverpoolu. Ranije je igrao za Metz, Red Bull Salzburg i Southampton. Senegalac je u protekloj sezoni za Bayern odigrao 38 utakmica i zabio 12 golova, ali očekivanja njemačkog prvaka su bila veća.

Pritom je njegov period u Bayernu obilježio i incident sa suigračem Leroyem Saneom. Njih dvojica su se posvađala nakon poraza od Manchester Cityja u Ligi prvaka u travnju, a situacija je otišla toliko daleko da je Mane udario Sanea, zbog čega ga je klub suspendirao.

Pročitajte više