Liga prvaka

Ronaldo će danas saznati hoće li igrati protiv Messija u Torinu

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO će do kraja dana saznati hoće li igrati za Juventus protiv Barcelone sutra u 2. kolu Lige prvaka.

Utakmica počinje sutra u 21 sat, a obje momčadi je dočekuju s tri boda na tablici. Barcelona je u 1. kolu savladala Ferencvaroš s 5:1 na domaćem terenu, dok je Juventus u gostima s 2:0 pobijedio Dinamo Kijev.

Ronaldo 15 dana nije trenirao s momčadi, ali Pirlo ga ne otpisuje

Portugalac je tijekom reprezentativne pauze odradio test na koronavirus i bio pozitivan, a prije pet dana je odradio još jedan i ponovno dobio isti rezultat.

Prve informacije su govorile da nogometaš sedam dana prije utakmice mora imati negativan nalaz na koronavirus ako želi igrati određenu utakmicu.

Ipak, posljednje informacije govore da je dovoljno da nalaz bude negativan samo 24 sata prije utakmice.

Ronaldo će tako danas saznati hoće li sutra biti u rosteru za susret protiv Barcelone. On se testirao danas i čeka rezultate.

Messi priželjkuje negativan test

"On se testirao danas. Morat ćemo pričekati rezultate. Mislim da će biti gotovi večeras. Zasada, ništa nije sigurno. Nadamo se da ćemo uspjeti provjeriti njegovo stanje iako to nije lako jer on 15 dana nije trenirao s nama", kazao je trener Juventusa Andrea Pirlo.

Ako Ronaldo ipak zaigra, to će biti prvi susret njega protiv Barcelone i Lea Messija nakon odlaska iz Real Madrida 2018. godine.

"Mislim da su te utakmice bile baš pravi dvoboji na individualnoj razini i mislim da su ih navijači Reala i Barcelone, kao i neutralni promatrači, obožavali. Bio je to pravi show i nadam se da ćemo im ponuditi još takvih emocija. Cristianu želim brz oporavak i bilo bi mi jako drago da bude spreman za srijedu i našu utakmicu u Torinu", kazao je Messi pred ovu utakmicu.

Pročitajte više