RONALDO ZA SIROMAŠNE Brazilski Cristiano od sad je jako dobar na FIFA Ultimate Teamu

Foto: Getty Images/Guliver Image

SVI KOJI igraju Ultimate Team na FIFA-i već su sigurno čuli za Cristiana. Ali, ne Ronalda, nego sjajnog napadača japanske Kashiwe Reysol čija srebrna kartica se na tržištu prodaje za najmanje 80.000 novčića.

Iako je imao ocjenu samo 74, Cristiano je s brzinom 90, udarcem 73, solidnom fizičkom snagom 78 i sjajnom slabijom nogom bio jackpot, tko je imao tu sreću da ga izvuče u jednom od srebrenih "packova".

No, Cristiano je postao jako tražena roba na tržištu, a to su shvatili i u EA Sportsu pa su mu u novom J1 League SBC challengeu "napumpali" brojke. Ukupna ocjena mu je sad 83, brzina 93, jačina udarca 85, a s ocjenom 86 za fizičku snagu je uz bok kultnom Adebayu Akinfewi, najjačem igraču na igri.

Ipak, ovakav nabrijani Cristiano dostupan je samo ako složite momčad s jednim igračem iz svakog kluba japanske lige pa imate puno veću vjerojatnost da ćete izvući novog Cristiana. To je istovremeno jako veliki problem jer teško ćete neke ozbiljnije rezultate napraviti s igračima iz japanske lige, ali eto pravog izazova za "napredne" igrače.

Pročitajte više