Ronaldo je spreman za City: Na treningu zabio golčinu iz mrtvog kuta

Foto: Getty Images / Guliver Image

CRISTIANO RONALDO je zdrav i spreman je od prve minute zaigrati protiv Manchester Cityja u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka (20:45), no još nema službene potvrde kako će biti u udarnoj momčadi.


Bivši igrač Manchester Uniteda propustio je posljednje tri Realove utakmice, uključujući i prvu polufinalnu uspavanku bez golova u Manchesteru, zbog ozljede bedra, no što se liječničke službe tiče, večeras bi od početka trebao biti na travnjaku.

U nedjelju je normalno trenirao prvi put i sve ostale treninge uoči utakmice na Bernabeuu odradio je punim intenzitetom. Zidane je, tvrdi, vidio dovoljno...


"Ronaldo je na sto posto"

"Ronaldo je okej, sto posto je spreman za utakmicu, jučer ujutru je trenirao i bit će u kombinacijama za uzvrat," rekao je trener Real Madrida jučer.

"Cijeli ovaj i protekli tjedan Ronaldo se polako oporavlja, sve se odvija po planu, oporavak je protekao u najboljem redu i sad je potpuno spreman. Uostalom, brine se za svoje tijelo i sam, ne bi se forsirao da nešto nije u redu."

Modrićev liječnik: Cristiano, preskoči utakmicu protiv Cityja, karijera ti je u opasnosti

Savjetnik Realove liječničke službe, koji ih je savjetovao i pri liječenju ozljede Luke Modrića na utakmici Italije i Hrvatske, rekao je kako bi posljedice ove ozljede mogle biti znatno teže nego što Cristiano Ronaldo misli, savjetovao mu je produženje godišnjeg odmora jučer upozorivši ga kako bi mu današnji nastup protiv Cityja mogao ugroziti nastavak karijere, ali ako je suditi po golovima koje zabija na treningu, navijači Real Madrida ne trebaju strahovati - Cristiano je spreman... 

Najbolji strijelac Lige prvaka sa 16 golova u deset utakmica bit će veliko pojačanje napadu kraljevskog kluba jer oporavljenik, Karim Benzema, vjerojatno neće igrati ni večeras.

Pročitajte više