Ronaldu se ovo neće svidjeti: Bale objasnio kako je u Realu od njegovog odlaska

Foto: EPA

DOGODILO se očekivano: Ronaldovim odlaskom, u Realu je procvjetao Gareth Bale. U pet utakmica od početka sezone postigao je i namjestio po tri gola. Donedavna rezerva postala je prva zvijezda trostrukog uzastopnog prvaka Europe.

Upravo je posljednju, treću kontinentalnu titulu u nizu, Realu donio s klupe. U finalu protiv Liverpoola u igru je ušao umjesto Isca  61. minuti pri rezultatu 1:1 i samo tri minute kasnije postigao jedan od najljepših golova u finalima LP-a. Škaricama je donio prednost Realu, a onda u jeku napada Redsa za izjednačenje zabio za konačnih 3:1 i novi Realov trijumf.

Ali, ni najmanje ga ne tješi što je u povijest finala LP-a ušao kao prvi igrač koji je na utakmici za europski naslov ušao s klupe i zabio dva gola. 

"Iskreno, bio sam ljut, baš jako ljut što nisam igrao od početka, jer sam to zaslužio. U to vrijeme sam bio u sjajnoj formi (četiri gola u tri prethodne utakmice, op.a.) i teško je bilo suzbiti tu ljutnju, ona me pripremila za golove.", izjavio je u intervjuu za Daily Mail.

NIje tajna da se Ronaldo i igrač koji ga je prije pet godina srušio s trona najskupljeg nogometaša Reala i svijeta, nisu baš podnosili. Bez obzira na mnoge scene kako zajedno slave golove s namještenim osmjestima. Vidljivo je to i iz Baleovog odgovora na pitanje kako je momčadi igrat bez Ronalda?

"Real bez Ronalda? Očito je mala razlika u odnosu na to kada je u ekipi tako veliki igrač. Ali, sada je opuštenije. Svi radimo za momčad, a ne za jednog igrača."

 

Pročitajte više