Roy Keane: U engleskoj selekciji je previše samoljubivih tipova

MENADŽER Sunderlanda, slavni Irac Roy Keane, tvrdi da su neki engleski reprezentativci preveliki egoisti, kojima nije previše stalo do uspjeha nacionalne selekcije.

Bivši irski reprezentativac, koji je najveću slavu stekao igrajući godinama za Manchester United, kaže kako razumije odluku o McClarenovoj smjeni, iako su, po njegovom mišljenju, neki problemi unutar reprezentacije puno veći od samog izbornika.

"Engleska ima igrače koji bi trebali izboriti plasman na Euro. Međutim, dobri igrači ne čine uvijek i dobru momčad. Sinoć sigurno nije bila dobra! Izbornik je platio cijenu, ali mu, pritom, igrači nisu napravili ni najmanju uslugu. Gledajući na sve to sa strane, čini mi se da je u engleskoj selekciji previše samoljubivih tipova, ''velikih faca''. Nakon što sam vidio intervjue s nekim igračima nakon utakmice, stječem dojam da im reprezentacija nije baš previše važna u životu. Rekao bih da je mnogima puno više stalo do dojma koji će ostaviti igrajući za svoje klubove. Pogotovo onima koji igraju Ligu prvaka" - precizirao je malo Keane.

Totalsport

Pročitajte više