Salzburg neće izgubiti od PSG-a

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Lijepa prilika za Salzburg da protiv jedne ozbiljne ekipe dokaže da pobjeda od 6-0 u prvenstvu protiv Kapfenberga je odraz dobre igre, a ne slabosti protivnika. Salzburg se nalazi u jednoj teškoj grupi gdje pored Bilbao-a i PSG-a i nisu mogli više. Kući su dobili Slovan i izgubili od Bilbao-a u utakmici gdje nisu bili nadigrani.

Domaća ekipa i trener Moniz u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj dvoboj za razliku od gosta koji stiže poslije dva poraza. U taboru domaćih žele iskoristiti takvu situaciju i dokazati da mogu igrati sa jačim i bogatijim klubovima. Ono što želi trener Moniz u ovoj utakmici je igra preko bokova jer su primjetili u meču Marseille-PSG da su gosti najranjiviji na bekovskim pozicijama, a i skok igra im je bila lošija. Kod Salzburga će u napadu biti Maierhofer, napadač koji je visok 2.02. Kod domaćih u sastavu neće biti igrači koji su zbog ozljeda tek prije par kola odigrali prve utakmice u sezoni (Douglas,Mendes,Bruins), a defanzivci Schwegler, Schiemer i napadač Alan su ozlijeđeni.
Salzburg je prvu utakmicu izgubio 3-0 na Parku Prinčeva i teško će večeras nadoknaditi taj poraz, ali će igrati na časnu pobjedu.

PSG dolazi poslije dva vezana poraza u prvenstvu od kojih se ne zna koji ih je više zabolio. Izgubili su od Nancya kući i u velikom derbiju od Marseillea u gostima. Klupa se ozbiljno drma treneru Kombouareu i pitanje je dana kada će dobiti otkaz. Kao nasljednici na klupi spominju se Ancelotti, Hiddink, Lucescu, ali će izgleda priliku od sportskog direktora Leonardoa dobiti Makelele. Leonardo još uvijek na to pitanje odgovara da je Kombouare trener, ali eventualni neuspjeh protiv Auxerrea za vikend će ga sigurno koštati klupe.
Trener gostiju za ovaj dvoboj nije poveo prvu zvijezdu momčadi Pastorea te Lugana i Meneza, a Hoarau je ozlijeđen već duže vrijeme kao i bek Tiene. Gameiro je otputovao s momčadi, ali će najvjerojatnije napad predvoditi Erding dok bi Gameiro mogao dobiti šansu u nastavku iako se nalazi u velikoj krizi jer već dugo vremena nije postigao gol.

BetPlace.net preporučuje:

PSG može i izgubiti današnju utakmicu a da im to ne pokvari priliku da se kvalificiraju za daljnje natjecanje. Pošto se očekuje da Bilbao lagano dobije Slovan, tada Španjolcima ne bi trebali bodovi u posljednjem kolu na gostovanju kod PSG-a i za očekivati je rezervnu postavu Bilbao-a. Teško je povjerovati da će Salzburg danas pobijediti PSG s četiri gola razlike koliko im je potrebno da bi na tablici bili bolji, tako da PSG danas može rezultatski odigrati laganu utakmicu jer eventualni skroman poraz ne remeti ambicije u EL. Bez obzira što je PSG poveo i standardne igrače teško je očekivati da će ih Kombouare trošiti kada ih očekuje daleko ozbiljniji dvoboj u nedjelju u prvenstvu. Preporuka Salzburg 1X.

>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više