ŠARIĆ TRAGIČAR DRAME Promašio pobjedu sekundu prije kraja utakmice s tri produžetka

Foto: Getty Images/Guliver Image

OKLAHOMA CITY - PHILADELPHIA 119:117 u utakmici koja je odlučena tek nakon trećeg produžetka, jer je na kraju regularnog dijela i prva dva dodatka rezultat bio izjednačen.

Thunder je do pobjede vodio Russell Westbrook triple-doubleom od 27 poena, 18 skokova i 15 asistencija. Melo Anthony i Paul George ubacili su po 24. 
 
Kod Sixersa najbolji je bio Joel Embiid s 34 poena, osam skokova i šest asistencija, dok su double-double učinke ostvarili Robert Covington (11 poena i 10 skokova) te Ben Simmons (12 poena, 11 asistencija), ali istaknut je bio i hrvatski as Philadelphije.

Dario Šarić je zbog "epskog" trajanja utakmice kao član prve petorke odigrao čak 49 minuta i za to vrijeme postigao 16 poena, a imao je još i osam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. 
 
Iz igre je gađao 7/16 (43 posto), dok je za tricu bio duplo gori 2/9 (22 posto) i upravo je jedan njegov promašaj šuta iz daljine bio koban po Sixerse.
 
Sekundu prije kraja prvog produžetka, pri rezultatu 102:102, Šarić je opalio za tricu i pobjedu svoje momčadi, ali je promašio pa je nakon još dva produžetka tijesno slavio Thunder. 

Pročitajte više