ŠARIĆEV SHOW U DISNEY WORLDU Crnogorski i afrički div ne mogu mu ništa

Screenshot: Youtube

ORLANDO je najpoznatiji po Walt Disney World Resortu i ostalim ogromnim zabavnim parkovima. Kraj u kojem je show na cijeni, očito paše Dariju Šariću.

Preko 18 tisuća gledatelja u Amway Centeru gledalo je kako šibenski rookie igra još jednu odličnu utakmicu. Za 25 minuta u igri ubacio je 18 koševa, uz šut iz igre 6/14. Trice je gađao 2/5, slobodna bacanja 4/4. Imao je 5 skokova, te po jednu blokadu i ukradenu loptu. 
 
U 9. minuti druge četvrtine utakmice protiv Orlanda, Šarić je s pogođenom tricom došao do 11. koša i tako postao prvi Philadelphijin rookie nakon Allena Iversona koji je zabio 10 ili više koševa na barem 20 utakmica zaredom. Legendi Philadelphije to je uspjelo u prvoj sezoni, 96/97. 

Ali, Šarić već dulje igra kao da nije rookie, bez respekta prema daleko iskusnijim te doslovno i prenesno "velikim" i "jakim" igračima. Tako je u Orlandu bio odličan protiv Nikole Vučevića i Bismacka Biyomba, Magicovih vladara pod koševima, koji su ne samo snažniji od Šarića, nego za razliku od šibenskog rookieja, igraju već petu, odnosno šestu sezonu u NBA. 
 
Crnogorski centar bio je najbolji igrač utakmice s 26 koševa i 13 skokova, ali kao što možete vidjeti u priloženom videu, novajlija Šarić nije se prepao ovakvih brojki ili onih koje svjedoče o Vučevićevoj visini (213) i kilaži (118), te je više puta ispred njega i Biyomba uzeo loptu i preko njih poentirao.

Pročitajte više