Sarkastični zvezdaš Koroman: Molina je nabavljao najbolji kokain

NAJBOLJI igrač Crvene Zvezde Ognjen Koroman komentirao je za "Sport", u svom stilu, pisanje pojedinih medija kako se nogometaši Zvezde odaju prostitutkama i kokainu.

"Jutros smo se predozirali pa možda nismo primjereno reagirali prema vašem kolegi", počeo je Koroman i nastavio: "Ima nas desetak koji stalno koristimo narkotike, dok ostali nisu financijski dovoljno jaki da bi nam se mogli pridružiti. Iskreno žalimo što je Mauricio Molina otišao jer smo od njega imali robu iz prve ruke".

"Sada je za tu shemu zadužen trener Saša Janković, ali to nije toliko kvalitetna roba pa se krpamo i miješamo. Snalazimo se", dodao je Koroman, a zatim se osvrnuo i na pisanje medija o druženju s prostitutkama.

"Imamo javnu kuću sa 40–50 žena. Smještene su kod konobara Steve i po potrebi ih koristimo za ludi provod. Imamo Ruskinje, Ukrajinke, Moldavke, a svaki od nas ima na raspolaganju po pet, šest djevojaka", napomenuo je Koroman.

"Vjerujem da ćemo od prihoda koji ostvarimo na prostitutkama pomoći klubu kako bi financijski ojačao, a nogometašima koji nemaju dovoljno novca omogućiti da nam se pridruže u drogiranju", završio je "ispovijest" Ognjen Koroman.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više