Saša Papac "državni neprijatelj broj 1" u BiH

SAŠA PAPAC visokocijenjeni nogometaš Glasgow Rangersa, prije dvije je godine odbio nastupati za reprezentaciju BiH skupa s još 13-oricom tadašnjih reprezentativaca.

U međuvremenu se ovaj 29-godišnji branič nije predomislio. U Bosni je zbog toga, piše britanski The Sun u svom izdanju za Škotsku, "državni neprijatelj broj 1".

"Prestao sam igrati za nacionalnu momčad i nisam igrao već nekoliko godina. To se neće promijeniti. Odlučio sam tako i toga se namjeravam držati", izjavio je Papac nastavivši:"Kad dođem kući, ima ljudi koji nisu sretni zbog toga. Bosanski navijači nisu sretni sa mnom, Rangersovi jesu. No, oko toga ja ništa ne mogu.U Bosni su nogometni navijači drukčiji nego u Škotskoj. U Škotskoj je nogometašu zbog toga ugodnije."

"No, moram priznati da sam osobno i dalje veliki navijač reprezentacije. Gledam svaku utakmicu na televizoru i uvijek reprezentaciji želim samo najbolje. Sada im ide jako dobro i postižu dobre rezultate. Emotivno je vrlo teško gledati reprezentaciju vlastite države na televiziji kako igra, a sam joj ne možeš pomoći. Nije lako, no to je život."

Papac je prošle sezone pomogao Rangersima osvojiti naslov državnih prvaka.

"Bilo je vrlo lijepo, no sada je povijest. Predstoji nam borba za novi naslov prvaka, a neće biti nimalo lako."

Pročitajte više