Scoria: Sumrak i potop Dinama

Foto: Marko Lukunic, Goran Kovacic/PIXSELL

HRVATSKI trener, a sada stručni komentator Elvis Scoria komentirao je iznenađujući poraz Dinama od Ballkanija (2:0) u drugom kolu skupine C Konferencijske lige. "Potop Dinama u kišnoj Prištini. Čestitam Ballkaniju, odlično je odigrao, školski primjer kako igra momčad manje kvalitete. Bili su brži na svakoj lopti, u duelu, duplirali su. Kada Dinamo nije uspio u početnih 20-30 minuta stvoriti priliku, bilo je očekivano da će imati problema.

Pa nije stvorio opasnu situaciju, nije imao ideju kako igrati dupli pas na 20-30 metara! Prekidi su bili loši, a njima možeš okrenuti ovakvu utakmicu. Dinamo loše igra i na dubinske lopte. Iznenađenje je da Dinamo protiv Ballkanija završi bez udarca na gol. Ovo je potop, sumrak Dinama u Prištini", izjavio je Scoria u studiju Arena Sporta.

"Nijedan igrač Dinama nije bio dobar, svi su bili loši. Obično se za jednog možeš uhvatiti koji bi dobro odigrao. Situacija u kojoj je skoro postignut autogol pokazuje kako ti sreća neće doći ako je ne zaslužiš. Nemojmo podcijeniti kosovsku momčad. Čestitam im na tome kako su igrali", dodao je Scoria.

Dinamo je bio oslabljen

Pogotke za Ballkani postigli su Almir Kryeziu u 44. i Walid Hamidi u 83. minuti. Dinamo je bio oslabljen jer trener Sergej Jakirović nije mogao računati na Stefana Ristovskog, Brunu Petkovića, Roberta Ljubičića, Darija Špikića i Josipa Drmića. Dinamo ima tri boda iz pobjede nad Astanom. Viktoria Plzen je vodeća u skupini C sa šest bodova.

Pročitajte više