SENZACIONALNI TRANSFER Real kreće po igrača koji je hit Premierlige

Foto: Guliver Image/Getty Images

"NEVJEROJATAN JE! Mohamed Salah je u ovom trenutku najbolji igrač Premierlige", fasciniran je Danny Murphy, nekadašnji veznjak Liverpoola, egipatskim ofenzivcem.
 
I nije Murphy jedini... Rijetko tko je ostao ravnodušan nakon ovosezonskih nastupa Salaha u Premierligi. Zabio je 12 golova uz tri asistencije te je prvi strijelac engleskog prvenstva ispred zvijezda poput Harryja Kanea, Sergija Aguera i Alvara Morate.
 

 
Igrama u klubu s Anfielda privukao je pažnju najvećih klubova svijeta. Hector Cuper, egipatski izbornik i nekadašnji trener Valencije, otkrio je da ga želi Real Madrid.
 
"Imam saznanja da Real želi dovesti Salaha, on je u nevjerojatnoj poziciji u ovom trenutku", rekao je Cuper.
 
Real traži ofenzivca nakon očajnog starta sezone u kojoj za vodećom Barcelonom zaostaje osam bodova. Najveći Realov problem je neefikasnost Karima Benzeme i Cristiana Ronalda, a trener Zinedine Zidane očito vjeruje da bi Salah mogao popraviti situaciju u redovima europskog i španjolskog prvaka.
  
Real bi za 25-godišnjeg Salaha mogao čak i srušiti klupski rekord. Liverpool ga je s bonusima platio 50 milijuna eura, a vjeruje se da će Real morati ponuditi više od 100 milijuna. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Real Madrid, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Real Madrid

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više