Sharbini progovorio: Neću se vratiti u Rijeku dok je Kek trener

Foto: NK Rijeka

ANAS SHARBINI napustio je Rijeku i karijeru nastavlja u Osmanlisporu. Turski prvoligaš doveo ga je na posudbu do kraja sezone, a poslije isteka posudbe može otkupiti Sharbinijev ugovor od Rijeke.
 
Bivši kapetan Rijeke razočaran je načinom na koji napušta Rujevicu. Dok je momčad otišla na pripreme u Dubai, njega su ostavili u Rijeci.
 
"Odlazim na ružan način, nisam mislio da će biti tako. Ako me već više nisu htjeli, ne znam zbog čega su igrali prljave igrice. Znam, nisam ni ja beba, nije lako ni sa mnom svaki put, ali mislim da ovaj put nisu baš svi bili iskreni prema meni", rekao je Sharbini za Novi list.
 
"Neću se vratiti u Rijeku dok je Kek trener"
 
Smatra da su u klubu bili razočarani jer je odbio ponudu iz Kine koja je bila jako povoljna za Rijeku, a da iza njegovog odlaska stoji trener Matjaž Kek.
 
"To je od prvoga dana bila Kekova odluka, ne znam samo zašto to nije htio jasno i glasno reći. Valjda da se ne zamjeri onim navijačima na centralnoj tribini koji su mi pljeskali dok su mi na suprotnoj neki fućkali. Ja sam mu barem, licem u lice, rekao da se više nikad ne bih vratio u momčad dok je on trener. Tako i sad mislim. Možda se jednoga dana vratim u Rijeku, ali samo pod uvjetom da Kek više ne bude trener. Naš odnos nikad nije bio bajan, nikad mu nisam bio dovoljno dobar.  Što se kluba tiče, mislim da, bez obzira na sve moje mušice, nisam zaslužio ovakav oproštaj. Ispalo je da su na Rujevici jedva čekali da odem."
 

Pročitajte više