hnl

Šibenik ima novog trenera? Kolumbijci dovode Escobara

Foto: Screenshot YouTube

PREMDA je sa Šibenikom ove sezone Krunoslav Rendulić pobjeđivao u gostima Dinamo i Hajduk, a doma Rijeku, kolumbijskim vlasnicima kluba nije bio po volji i prošlog tjedna je smijenjen na bizaran način. Neposredno uoči jutarnjeg treninga Rendulić je primio SMS poruku da više nije trener kluba sa Šubićevca.

"Otkazom su iznenađeni svi osim nas koji poznajemo odnose u klubu. Ja nisam iznenađen, stalno sam bio na vjetrometini... Bilo je neslaganja s Upravom, jednostavno nisam iznenađen. Došao je novi vlasnik i ima pravo raditi što god želi. Joso Bulat? Nije me on smijenio, smijenio me Eduardo Zapata. Istina je da sam otkaz dobio SMS-om u 7:38 jutros. Zahvalan sam igračima za sve što smo napravili, mislim da smo napravili puno i da možemo biti ponosni", javio nam se Rendulić koji je odmah nakon otkaza krenuo put Vinkovaca.

Na ispražnjeno mjesto na klupi Narančastih trebao bi već danas sjesti 45-godišnji Španjolac Sergio Escobar Cabus. Tako barem tvrdi španjolski dnevni list El Periódico Mediterráneo.

Escobar je rođen u Almassori te je prvi trenerski posao imao u lokalnom klubu Almazori, a u domovini je trenirao niželigaške klubove Burrianu, Ondu i Castellon.

U srpnju prošle godine postao je pomoćni trener kolumbijskog prvaka Americe Cali, s kojom je uzeo naslov prvaka.

Kako prvak Kolumbije preko svojih novih vlasnika ima dobre odnose sa Šibenikom, na Šubićevac je stiglo nekoliko kolumbijskih igrača, a tako je u prvi plan izbio i Escobar.

Pokušali smo dobiti nekog od vodećih ljudi Šibenika da nam komentiraju ovu informaciju, ali ni do koga nismo uspjeli doći.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više