Simeone: Kad igraš protiv Messija je kao da igraš u kvartu

Foto: Getty Images/Guliver Image

VELIKO pobjedom protiv Atletica 1:0 u derbiju 27. kola Primere, Barcelona je vjerojatno riješila pitanje prvaka. Iako je do kraja prvenstva ostalo još 11 kola, Valverdeova momčad ima golemih osam bodova prednosti pred Atleticom i teško će tu prednost ispustiti.

>>> BARCELONA - ATLETICO 1:0 Messi golčinom srušio Atletico i odveo Barcelonu prema naslovu prvaka

>>> MESSI ZABIO 600. GOL Velemajstorski probio nesavladivog Slovenca

Jedini gol na utakmici zabio je Messi u 26. minuti iz prekrasnog slobodnog udarca, a to je bila ujedno i najveća šansa na utakmici.

"Da je Messi igrao za nas, mi bismo dobili utakmicu. Eto. On je igrač koji čini razliku. To vam je kao kad igrate nogomet u kvartu pa jedna ekipa ima najboljeg klinca u gradu, vrlo jednostavno", slikovito je utakmicu opisao Valverde koji je prije susreta rekao da je Messi opasniji od Ronalda, Balea i Benzeme zajedno.

"Zadovoljan sam. Mislim da nema puno momčadi koje mogu ovako uštopati Barcelonu kao što smo to mi učinili. Strašno smo se borili, dečki su se jako trudili, ali nije išlo. Je li prvenstvo gotovo? Pa, sumnjam da itko od vas misli da će Barcelona izgubiti tri ili četiri utakmice do kraja. No mi ćemo se truditi, pokušat ćemo biti što bolji pa ćemo vidjeti", rekao je Simeone.

Pročitajte više