Sir Alex zna tko će biti prvak Engleske

Foto: Epa

LIVERPOOL i United najveći su rivali u Engleskoj. Povijest tog rivaliteta duga je više od stoljeća, a navijači obje momčadi pristali bi na sve samo da veliki suparnik ne osvoji titulu.

Ipak, došlo je vrijeme da se i te stvari promijene i da jedna ikona Uniteda javno kaže da će Liverpool osvojiti naslov. Možda i najveći trener svih vremena, legendarni sir Alex Ferguson, uvjeren je da će Liverpool nakon 29 godina osvojiti naslov prvaka Engleske, a da će Redsima pri tome puno pomoći United.

Liverpool ima dva boda prednosti pred Cityjem i četiri utakmice do kraja. City ima utakmicu manje, ali i puno teži raspored do kraja od Liverpoola. Liverpool do kraja nema nijedan derbi, dok Građani moraju igrati s Tottenhamom i Unitedom. Ferguson smatra da će baš Crveni vragovi otkinuti bodove gradskom rivalu i pomoći Redsima da dođu do prve titule nakon 1990.

Tu je informaciju objavio BBC, a gostujući na radiju BBC-ja to je rekao bivši nogometaš Jonathan Walters. On je kazao da mu je svoj razgovor s Fergusonom prepričao Phil Bardsley, sadašnji igrač Burnleyja.

Bardsley je navodno sjedio u društvu s Fergusonom kad se povela priča o novom prvaku Engleske.

''Sir Alex je rekao da će prvak biti Liverpool jer će United zaustaviti City'', kazao je Bardsley.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više