Slišković dovodi Vastića u Hajduk?

BLAŽ SLIŠKOVIĆ sigurno ne odlazi iz Hajduka. Iako je u Austriju otišao kako bi pratio reprezentativce BiH, nije zaboravio ni Hajduk: Ivici Vastiću uputio je poziv da prijeđe u splitski klub.

"Vastić me oduševio. Njegov profesionalni pristup, umijeće i rutina, svakoj europskoj momčadi bili bi od koristi. Sljedećeg ljeta istječe mu ugovor s Austrijom. Iskreno, rado bih ga vidio u Hajduku, što sam mu i rekao.“ – izjavio je Blaž Slišković za Sportske novosti dodajući kako su Vastićeva iskustva iz Lige prvaka i reprezentativnih  nastupa, te njegova igračka moć za svaki respekt.

"Ivica je dijete Hajduka, Kaštelanin, povratak korijenima uvijek je moguć, mnogi to doživljavaju s oduševljenjem.“ – rekao je Slišković.

Ivica Vastić ponudu Sliškovića nije odbio, ali nije ju ni prihvatio. Rekao je kako je u nogometu sve moguće, te kako će, kada mu istekne ugovor, biti sve otvoreno.

Slišković je najavio i kako s Hajdukom ima velike planove, no sada mu je potreban mali predah kako bi napunio baterije i smislio kako Splićane pripremiti za proljeće.

Pročitajte više