Slišković: Imam atomsku momčad na papiru, ali to je imao i Dinamo pa vidite gdje je

DOLAZAK hrvatskog reprezentativca Ivana Leke u Hajduk gotovo je siguran, pa će tako trener "bijelih" Blaž Slišković u nastavak sezone ući s bitno oznaženom momčadi. No, Baka se ne prepušta euforiji, svjestan je da status favorita treba opravdati na terenu.

Kako javlja Večernji list, sportski direktor Hajduka Igor Štimac čuo se telefonom s predsjednikom kluba Brankom Grgićem, nakon čega je ustvrdio da Leko sigurno dolazi u Hajduk. No, sam Leko kaže da ipak treba još malo pričekati.

"Nije još sve gotovo. Vrlo sam blizu Hajduka, ali pričekajte još malo. Ne vjerujem da ću ići u Tursku." - kazao je Leko, koji prema svemu sudeći čeka sam kraj prijelaznog roka.

Hajdukovci se trenutno nalaze na pripremama u Turskoj, a trener Blaž Slišković izuzetno je zadovoljan uvjetima, ali i velikim poslom kojeg je u prijelaznom roku obavio Igor Štimac. Prvu pripremnu utakmicu, u kojoj će u bijelom dresu debitirati Niko Kranjčar, Hajduk će odigrati u ponedjeljak s Rapidom iz Bukurešta. Usput budi rečeno, Niko je uspješno prebrodio virozu i ponovo redovito trenira.

"Najveći nam je problem desni bok, to nismo riješili. Imam tri-četiri kombinacije, sa Šutom, Grizeljem, Šimićem i Franom Vitaićem. Treba nam brz igrač koji će koristiti dubinske lopte Nike Kranjčara. Tko zna, možda i Blatnjaka stavimo na tu poziciju." - izjavio je Baka, pa dodao: "Nije problem u Draganu, igrao bi on to, ali u pitanju je interes kluba, što će Igor reći. Ma, ni ostali nisu sigurni. Natječaj za sve pozicije u momčadi stalno je otvoren."

Jedina preostala želja Blaža Sliškovića prije nastavka prvenstva je angažman Ivana Leke: "Eh, još da Leko dođe. Igrat će mi na mjestu zadnjeg veznog, u paru s Biščevićem. Ali, i ovako sam zadovoljan."

Na opasku novinara Večernjeg lista kako Slišković raspolaže "atomskom momčadi", Baka je reagirao suzdržano: "Ma kakvu atomsku momčad. Imam na papiru. A to sada treba pokazati na terenu. Kao da Dinamo na papiru nije imao atomsku momčad. Pa vidite gdje je."

Pročitajte više