Otok čeka službenu potvrdu: Manchester je konačno dočekao Mourinha

Foto: Guliver Image/Getty Images, Facebook

GOTOVO JE! Jose Mourinho je dogovorio sve s Manchester Unitedom, a britanski mediji pišu i da je već potpisao trogodišnji ugovor s novim klubom.

Ferdinand već čestitao Mourinhu

Ipak, službeno se klub s Old Trafforda još nije oglasio, mediji vjeruju da će dovođenje Mourinha objaviti u petak, ali je bivši igrač Uniteda Rio Ferdinand već čestitao Portugalcu objavivši sliku s trenerom koji je posljednji posao imao prošle godine u Chelseaju.

"Navijači Uniteda, dobili ste pravog pobjednika, što pokazuje i njegov životopis. Nakon nedavnog neuspjeha u Chelseaju ovaj pobjednik je ranjena životinja", komentirao je legendarni branič.

United šuti...

United se na svojim službenim profilima na društvenim mrežama nije oglasio već satima, a mnogi smatraju da će se vijest da u Manchester nakon Pepa Guardiole, koji je preuzeo City, stiže i Mourinho objaviti u petak. Uz Jurgena Kloppa, Arsenea Wengera, Antonija Contea, Slavena Bilića, Mauricio Pochettina i ostale to nam garantira nezaboravnu sezonu.

Čeka ga duplo veća plaća od Van Gaalove

U Unitedu bi trebao zarađivati 13 milijuna eura po sezoni, duplo više od svog prethodnika Louisa van Gaala, koji je klub napustio osvajanjem FA Cupa, ali ga ostavio i bez Lige prvaka sljedeće sezone. 

 

Sedmi klub u karijeri i drugi u Engleskoj

United će mu biti sedmi klub u karijeri nakon Benfice, Leirie, Porta, Intera, Real Madrida i Chelseaja. Sa svakim od tih klubova, osim slabašne Leirije, osvajao je naslove nacionalnih prvaka, a s Interom i Portom i naslov europskih prvaka.

"Jedan stigao, čeka se drugi"

Navijači Uniteda već slave dolazak Mourinha, koji u Unitedu želi postati Fergusonov nasljednik, uz poruku: "Jedan je stigao, čeka se drugi", misleći na Zlatana Ibrahimovića koji je također na korak od Old Trafforda.

Na klupi Uniteda debitirat će, sa ili bez Zlatana, 22. srpnja protiv Borussije Dortmund u prijateljskoj utakmici.

Tweets about mourinho

 

Pročitajte više