LIGE PETICE

Službeno: Preokret u Parizu, Neymar ide na pripreme s momčadi

Foto: EPA

NEYMAR već neko vrijeme nije omiljen u Parizu, a probleme si je izazvao sam tražeći od kluba da ga pusti u Barcelonu. Nedavno se posvađao s Leonardom, sportskim direktorom PSG-a, koji je planuo na njega zato što se već dva puta nije pojavio na pripremama s klubom.

Sada je, čini se, odlučio da je napokon vrijeme da se pojavi pa je tako klub objavio da će Neymar biti u avionu s kojim će ekipa PSG-a otići na pripreme u Kinu. 

"Bit će s nama u avionu za Kinu i igrat će protiv Intera 27. srpnja. Počet će trenirati sutra s ostatkom momčadi. Prošao je danas dodatne testove, a namjerno se nije priključivao momčadi, jer smo mu dali tjedan dana da se vrati u optimum fizičke spremnosti", najavio je to Tuchel prije tri dana, ali malo tko je vjerovao da će stvarno tako i biti. 

Nakon ovoga nema natrag i Leonardo aktivno radi na traženju novog kluba za Neymara, a kao realne opcije postoje samo dva kluba - Barcelona i Real Madrid. 

Barcelona je svoje uvjete odavno postavila. Španjolski prvak za Brazilca, od kojeg je prije tražila da se ispriča, povuče tužbu i pristane na manju plaću, nudi određeni novčani iznos i dva igrača po izboru PSG-a. Ovisno o tome koga bi Parižani izabrali, Barcelona bi razliku ponudila u gotovini.

No PSG-ov stav je također vrlo jasan. Kad je Barcelona u pitanju, Nasser Al-Khelaifi traži isključivo novac, i to oko 200 milijuna eura bez ikakvih zamjena ili igrača pod račun.

Pročitajte više