Solskjaer je preporodio United, ali sad ga čeka pakao

Foto: EPA-EFE

PREPOROĐENI Manchester United je pod Ole Gunnarom Solskjaerom dobio pet utakmica zaredom i potpuno se vratio u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

United je pobijedio Cardiff u gostima 5:1, potom Huddersfield i Bournemouth kod kuće 3:1 i 4:1 te Newcastle u gostima 2:0. Zadnju pobjedu Solskjaer je upisao prije pet dana u FA Cupu protiv Readinga 2:0.

United je u tih pet utakmica zabio 16 golova, ali bili su to susreti redom protiv dosta slabih protivnika. Pravi test za Solskjaera i njegovu momčad slijedi u iduća dva mjeseca. Manchester United će odigrati sedam superteških utakmica koje će pokazati pravu snagu ove momčadi.

Već u nedjelju United gostuje na Wembleyju protiv Tottenhama, a nakon domaće utakmice protiv Brightona čeka ga utakmica FA Cupa protiv Arsenala 26. siječnja. Dana 12. veljače na rasporedu je prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, a dvanaest dana kasnije na Old Trafford stiže Liverpool. Uslijedit će dvije lakše utakmice protiv Crystal Palacea i Southamptona, a onda Solskjaera čeka paklenih deset dana.

Uzvratna utakmica protiv PSG-a u gostima igra se 6. ožujka, tri dana kasnije United mora na noge Arsenalu, a onda je na redu veliki derbi protiv Manchester Cityja.

Pročitajte više