Premiership

Solskjaer: Sve je bilo namješteno da padnemo protiv Evertona

Foto: EPA

TRENER Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer bio je razočaran odlukom Premiershipa da njegova momčad gostuje kod Evertona ove subote od 13:30.

Manchester United je pobijedio rezultatom 3:1 nakon preokreta, ali Solskjaer je nakon utakmice najviše pričao o gustom rasporedu.

Njegova momčad je u srijedu navečer gostovala kod Bašakšehira u Istanbulu u 3. kolu Lige prvaka, gdje je poražena s 2:1, a onda je danas od 13:30 gostovala kod Evertona u Premiershipu.

"Vrijeme utakmice je bilo namješteno tako da mi padnemo. Mi smo igrali u Turskoj, imali smo mnogo utakmica ove sezone, nazad smo se vratili u četvrtak ujutro i zakazano je da igramo u subotu u podne. To je katastrofa", kazao je Solskjaer. 

On je tražio od kluba da se izbore za promjenu termina utakmice, ali rečeno mu je da to nije moguće.

"Igrači nisu roboti, oni su ljudska bića. Vratili smo se u četvrtak u 4:00 ujutro. Zar je bio problem da igramo u nedjelju? Pogledajte stanje igrača, već imamo mnogo ozljeda u Premiershipu. Ne govorim samo o mojim igračima nego i o drugima. Želimo da budemo najbolja liga svijeta i uzbudljivi smo, ali ne želimo ozlijediti igrače", rekao je trener Uniteda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više