Špaco opet izgubio glasnice, Španjić zadovoljan: Anas je bio sjajan

STRUKA Hajduka bila je zadovoljna pobjedom nad Varteksom, pogotovo što je utakmice označila veliki preporod Anasa Sharbinija, koji je bio zasigurno najbolji igrač utakmice i kojemu je ovo najzapaženiji nastup u dresu splitskog kluba.

"Pobjeda je zaslužena. Ušli smo nervozno, rastrgano, a gosti su igrali zgusnuto i disciplinirano straga. U nastavku nam se sve otvorilo, akcije su bile tečnije, pas točniji te smo mirno priveli utakmicu kraju", rekao je nakon utakmice pomoćni trener Hajduka Španjić, koji je opet mijenjao Špacu, koji je izgubio glasnice vičući na svoje pulene.

"Posebno bih pohvalio Anasa koji je danas odigrao izvrsno naprijed i odgovorno straga. Podiže mu se razina forme i sigurno će dostići vrijednost koju zaslužuje", dodao je Španjić, prenose službene stranice Hajduka.

Toplak: Nismo pokazali hrabrost

Gostujući trener Samir Toplak čestitao je Splićanima na pobjedi i pohvalio sjajnu atmosferu na Poljudu...

"Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Očekivao sam da će moji igrači krenuti hrabro, zaprijetiti Hajduku... Dobili smo zgoditak u najgorem trenutku, bio je to prevelik šok. U nastavku smo trebali zabiti gol, no vrlo brzo se strah ponovno uvukao, izgubili smo samopouzdanje, Hajduk je još jednom zabio, sve je već tada bilo odlučeno", rekao je poslije utakmice Samir Toplak.

"Nezadovoljan sam što nismo pokazali puno hrabrosti, ali mogu svoje mlade momke razumjeti s obzirom na divnu publiku koja je napravila onakvu atmosferu u korist domaćina", dodao je za kraj Toplak.

Pročitajte više