Španjolci: Barcelona će za Salaha sljedeće ljeto ponuditi najveću odštetu ikada

Foto: EPA-EFE

PREMA tvrdnjama španjolskog Don Balona, Barcelona vidi Mohameda Salaha kao nasljednika Messija te će sljedeće ljeto Liverpoolu ponuditi 250 milijuna eura za Egipćanina.

Najbolji strijelac engleske Premier lige i jedan od najboljih igrača na svijetu je nedavno u intervjuu za američki Bleacher Report rekao kako uživa u Liverpoolu. Ipak, treba uzeti u obzir da je Barcelona jedan od najvećih klubova na svijetu, pa bi njihova ponuda možda natjerala Egipćanina da se predomisli:

"Vrlo sam sretan u Liverpoolu. Učinili su da se osjećam kao kod kuće. Navijači su ovdje fenomenalni. Pjevaju na stadionu, uzvikuju mi ime i nose moje dresove. Prekrasno je", rekao je Salah.

Veznjak Barcelone, Coutinho, inače Salahov bivši suigrač iz Liverpoola, kazao je kako bi najbolji strijelac Premier lige savršeno odgovarao stilu Barcelonine igre. Također, poziciju nasljednika vođe Katalonaca nakon Messija je nešto što svaki igrač nema priliku dobiti, ali ima smisla s obzirom na to da je Argentinac zakoračio u tridesete, godine u kojima većini nogometaša igračka kvaliteta počinje padati.

Ako se transfer realizira, Salah bi postao dio najskupljeg transfera u povijesti. Do sada, rekord drži Neymar koji je za 222 milijuna eura otišao u PSG.

 

Pročitajte više