Španjolci: Betis uoči Dinama dovodi tri igrača. Jedan je svjetski prvak

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI Betis mogao bi imati veoma aktivan kraj zimskog prijelaznog roka par tjedana uoči utakmica nokaut-faze Konferencijske lige protiv Dinama. Klub iz Andaluzije nedavno je napustio napadač Borja Iglesias (31), koji je otišao na posudbu u lidera Bundeslige Bayer Leverkusen.

Xabi Alonso u Iglesiasu vidi potencijalnu kratkoročnu zamjenu za ozlijeđenog Victora Bonifacea, najboljeg strijelca njemačke ekipe. Na izlaznim vratima Betisa je i brazilski krilni napadač Luiz Henrique, koji bi trebao otići u Lyon, a u slučaju da se transfer od 20 milijuna eura realizira, Betis planira dovesti čak tri nova igrača.

Fornalsu istječe ugovor

Španjolski Relevo piše kako su na meti andaluzijskog kluba argentinski napadač Osasune, Chimy Ávila, njegov sunarodnjak i svjetski prvak iz Lyona Nicolás Tagliafico, koji igra na poziciji lijevog beka, te španjolski ofenzivni veznjak Pablo Fornals iz West Hama, koji je nekoć pružao sjajne partije u La Ligi u dresu Malage i Villarreala.

Fornals prema Transfermarktu vrijedi 17.5 milijuna eura, ali je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora. Ávila vrijedi 3.5 milijuna, a Tagliafico osam milijuna eura.

 

Pročitajte više